Salgsvilkår - Abonnementsvilkår

Canon Masterclass drives og eies av Foto.no AS.

Disse betingelsene gjelder kjøp av abonnement på canonmasterclass.no, for elektronisk tilgang via Internett.

For Foto.no sin nettbutikk gjelder egne brukervilkår. Klikk her

Kjøp av abonnement

Når du kjøper et abonnement, vil du få tilgang til tjenesten i perioden du har betalt for. Abonnementet løper i perioden tilgangen er kjøpt for. Du kan si opp abonnementet når du ønsker, ved å ta kontakt med kundeservice.

For å handle på canonmasterclass.no må du være fylt 18 år. Er du under 18 år må dine foreldre eller foresatte samtykke bestillingen.

Betaling

Betaling for abonnement gjøres ved forskuddsbetaling, med mindre annet er spesifisert (f.eks gaveabonnement som har automatisk stopp). Betalingsfrekvens og størrelsen på beløpet beror på hvilket type abonnement du har valgt (f.eks. årsabonnement). Se under for informasjon om de ulike betalingsmetodene.

Vipps

Betaling med Vipps løper med gjentagende trekk hver måned eller periode, dette er spesifisert på bestillingssiden. Du kan når som helst si opp ditt abonnement. Kjøper du et gaveabonnement med Vipps, trekkes beløp med en gang og det er automatisk stopp.

Faktura

Faktura 10-dager gjelder kun for bedriftskunder. Det blir foretatt en kredittsjekk for alle bedriftskunder som knyttes til løsningen.

Priser og endringer

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert merverdiavgift. Vi gjør vårt beste for å oppgi korrekt og oppdatert informasjon på våre nettsider, men tar forbehold om at feil kan forekomme.

Foto.no AS forbeholder seg retten til å endre prisene på løpende abonnement når som helst. Du vil få informasjon i god tid om prisen endres, og de nye prisene vil publiseres på nettsiden.

Levering

Elektronisk tilgang til Canon Masterclass skjer omgående etter betaling.

Angrerett, retur og reklamasjon

Angrerett og retur

Angrerettloven gir deg rett til å angre på kjøp av et abonnement ved å melde fra innen 14 dager etter at du mottok / fikk tilgang til produktet/tjenesten.

Hvis du velger å benytte deg av angreretten, er du ansvarlig for eventuelle returkostnader.

Link til angrerettskjema finner du her

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Foretak har ikke angrerett.

Reklamasjon

Foto.no AS vil sørge for å levere produktene i samsvar med spesifikasjonen som er oppgitt på canonmasterclass.no. Reklamasjon av feil, mangler og forsinkelser ved produktene må gjøres til kundeservice snarest mulig. Eventuelle tilbakebetalinger gjøres til det kortet du benyttet ved betaling for produktet.

Eventuelle kostnader ved retur av varen bæres av deg.

Personvern

Når du handler på canonmasterclass.no, vil vi samle inn personopplysninger om deg for å kunne gjennomføre kjøpet og levere produktet du har kjøpt, og for å kunne sende deg gode tilbud, i den utstrekning vi har lov til det etter gjeldende personvernregler. Se Foto.no AS personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Gavekort og gaveabonnement

Gavekort har en gyldighet på et år, med mindre annen periode er spesifisert.

Du kan også velge å kjøpe et gaveabonnement. Mottakeren av gaveabonnementet vil få tilsendt eller ha tilgang til abonnementet i en fastsatt periode. Etter at abonnementet er utløpt, vil mottakeren ikke lenger motta/ha tilgang til produktet. Gaveabonnementet stoppes automatisk. For øvrig gjelder samme vilkår som beskrevet over for gaveabonnement.

Endringer i vilkår

Vi vil kunne oppdatere våre vilkår fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av våre kjøpsvilkår på denne nettsiden.

Kundeservice og kontaktinformasjon

For å få hjelp med spørsmål og problemer du har, anbefaler vi at du leser mer på våre kundeservicesider.

Foto.no AS

Organisasjonsnummer: 948 974 843

Adresse: Trelastgata 3, 0191 OSLO

Lovvalg og verneting

Denne avtale reguleres av norsk rett. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.